El procés de creació d'una col·lecció, al Museu de la Pesca

Com es crea una col·lecció d’un museu? En commemoració del 30è aniversari del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya  i de la de mà de la restauradora del Museu de la Pesca, Núria Teno, s’organitza una visita guiada a l’exposició permanent del museu per entendre el procés de creació d’una col·lecció museística. Ens aquesta visita guiada es farà un repàs a l’evolució del fons des dels seus inicis amb el Cau de la Costa Brava a principis del segle XX i com posteriorment es va ampliant la col·lecció fins a dotar de continguts l’actual Museu de la Pesca, en un periple on esdevingué una eina indispensable la recerca realitzada que va permetre detectar informants, peces i donants.

Lloc: Museu de la Pesca. Moll pesquer de Palamós.

Data: dissabte 17 de març, a les 12h. Activitat gratuïta. Places limitades.

Més informació: Museu de la Pesca. Tel. 972 601 244, museudelapesca@palamos.cat

Deixa un comentari