De peus a terra: estratègies humanes d'aproximació al medi

Tàrrega
Del 18 de maig al 2 de juny de 2012


De peus a terra vol ser un espai de reflexió sobre els canvis en les estratègies culturals d’aproximació al medi al llarg de la història i les conseqüències que han comportat. Presentant i aportant elements que ajudin a generar coneixement, idees i pensament, es pretén fomentar i millorar les xarxes relacionals de la ciutadania.

En aquest primera edició, les jornades centraran l’interès en dos temes prominents en la vida de les persones: l’habitatge i la utilització dels recursos vegetals. A través de les taules rodones “Construcció tradicional” i “Etnobotànica”, es pretén donar una visió sobre quina ha estat la relació al llarg de la història, i en l’actualitat, dels homes i les dones amb aquests dos àmbits.

Programa de les jornades

Informació: Arxiu Comarcal de l’Urgell. Tel. 973 312 411, acurgell.cultura@gencat.cat

Deixa un comentari