VI Jornades d'Etnobotànica en Llengua Catalana

Museu de la Biodiversitat i Estació Biològica Torretes. Ibi
15, 16 i 17 de juny de 2012


Des de la seva primera edició a Torrent l’any 2001, l’objectiu de les Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana ha sigut el poder reunir investigadors i estudiosos de la relació de les plantes i les persones en els territoris de parla catalana per a comunicar resultats, establir un col·loqui i intercanviar idees per a la recerca i la divulgació de l’etnobotànica catalana.

Les jornades s’organitzen en blocs de sessions amb presentacions en forma de ponències per part dels participants, i de la realització d’una excursió botànica guiada per tal de conèixer la flora i els usos tradicionals de la zona que acull la trobada.

Programa provisional

Circular 2

Full d’inscripció VIJELC2012/ Model de resum – VIJELC2012

Informació: j.etnobotanica.cat@gmail.com, tel. 669 611 222, 600 948 774

Deixa un comentari