Tarda de cine amb Àngel Rabat

Aquesta setmana , en el marc de l’exposició “La màgia del cinema – un nou horitzó en el lleure de la societat tradicional montsenyenca (1895-1936)“, produïda pel Museu Etnològic del Montseny amb la col·laboració del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, s’ha presentat el curtmetratge “Tarda de Cine amb Àngel Rabat”, del realitzador Arbucienc David Batlle. El protagonista de la filmació és Àngel Rabat Graugés  (Viladrau, 1931), un apassionat del Montseny i un dels col·leccionistes més importants del món del cinema al nostre país.

2 thoughts on “Tarda de cine amb Àngel Rabat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s