Els Amics dels Goigs editen el primer full de goigs amb codi QR

Seu dels Amics dels Goigs. C. del Comte Borrell, 307, 2n, Barcelona
16, 23 i 31 de maig, 19.00 h

En el marc del XVè cicle de conferències que anualment organitzen els Amics dels Goigs, el 16 de maig es va presentar el primer full de goigs que porta incorporat el codi QR per tal de poder escoltar, a través del telèfon mòbil o tauleta amb l’aplicació corresponent, la melodia del goig. Totes les conferències són d’entrada lliure i els seus ponents autoritats en la matèria que exposaran:

– Dc., 23 de maig. Els Mags. Per Ignasi Carbonell i Gomis.
– Dj., 31 de maig. Uns goigs fets en pedra: la Porta del Roser de la Sagrada Família. Per Mn. Jaume Aymar i Ragolta.

Informació: Amics dels Goigs. Tel. 933 216 451 , amicsdelsgoigs@gmail.com

Una resposta a “Els Amics dels Goigs editen el primer full de goigs amb codi QR

  1. Quiero felicitar als Amics dels Goigs por este nuevo avance en el mundo de los gozos. Por nuestra parte, hemos constituido una sección en nuestra Asociación Cultural que tiene como objetivo el catalogar, promover , estudiar y difundir los Gozos devocionales populares de la Comunidad Valenciana porque están en riesgo de perderse definitivamente en muchos lugares. En ese sentido hemos creado un blog http://gogistesvalencians.blogspot.com/ para dar visibilidad a este apasionante trabajo que estamos haciendo. Esperamos que sea de vuestro interés esta iniciativa. Un saludo afectuoso.

    Salvador Raga Navarro
    PRESIDENTE
    Asociación Cultural VIA VICENTIUS – GOGISTES VALENCIANS

Deixa un comentari