Una passejada per les torneries de Torelló

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, els amics del Museu de la Torneria de Torelló proposen “una passejada per les torneries de Torelló”. Es tracta d’una ruta urbana en la que es passejarà pel nucli antic de Torelló (Osona), on es veuran  una setantena de torneries (entre fàbriques i tallers) i es farà una síntesi històrica de cadascuna d’aquestes.

Data: diumenge 20 de maig de 2012
Lloc de sortidaMuseu de la Torneria; Carrer de la Pau, 12-14 (Torelló)
Horari: de 9h a 13h
No cal inscripció. Activitat gratuïta

Una resposta a “Una passejada per les torneries de Torelló

  1. Hola soc la Isabel,de S. Pere de Torelló, el diumenge vaig venir a la passejada per les torneries de Torelló, hu vaig trovar ademés de molt maco molt interssant, m’agradaria si feu alguna altre recurrugut m’ho feso sapiguer.
    Feliçitats i gracies.
    Isabel

Deixa un comentari