Fent carbó al Montseny

Vitrina carboner – Memga

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs, el Museu Etnològic del Montseny proposa la projecció del documental Fent carbó al Montseny, de Delmiro de Caralt.

Representant destacadíssim del primer cinema amateur a Catalunya, fundador de la prestigiosa Biblioteca del Cinema, Delmiro de Caralt participava activament en la vida social del Centre Excursionista de Catalunya, des d’on va realitzar la major part de la seva producció de cinema amateur, documental i de ficció. El 1964 va filmar el documental Fent carbó al Montseny, actualment a la Filmoteca  de Catalunya. Aquesta projecció s’emmarca en els actes de celebració del Dia Europeu dels Parcs i es complementa amb la conferència i visita guiada a l’exposició “La màgia del cinema. Dels orígens al cinema en color” – col·lecció d’Àngel Rabat, el mateix dia 26 a les 18 h.

Lloc: Museu Etnològic del Montseny. Major 6, Arbúcies
Data: Dissabte 26 de maig, de 19.30 h.
Organitza: Museu Etnològic del Montseny i col·labora Filmoteca de Catalunya i Parc Natural del Montseny
Informaciómemga@arbucies.org

Deixa un comentari