Corpus a Cervera 2012. Cultura popular

Els propers dies 8, 9, i 10 de juny, de divendres a diumenge, tindran lloc al centre històric de Cervera el conjunt d’actes de cultura popular que conformen un any més la celebració en aquesta ciutat de la tradicional festa de Corpus.

Els actes s’iniciaran el divendres 8 i el dissabte 9 de juny amb una nova edició de la Festa de la Colla, dels Diables de Cervera • Carranquers. Entre els seus actes més destacats comptarà un cop més, la tarda del dissabte, amb la tradicional cercavila i la representació del Ball Parlat.

El diumenge, 10 de juny, des de les 8 del matí fins al migdia, al bell mig del carrer Major tindrà lloc la confecció de les catifes de Corpus, acte organitzat per la Secció de Cultura Popular del Centre Municipal de Cultura, i on s’espera la participació de nombrosos veïns i veïnes en aquesta laboriosa tasca. Aquest mateix dia, a partir de les 6 per la tarda, amb la col•laboració de l’Agrupació Seny Major de grups folklòrics tradicionals de la ciutat, tindrà lloc la Sortida del Seguici, que s’iniciarà a la plaça Santa Anna amb la Plantada de tots els elements participants, fins arribar a la plaça Major, on tindran lloc els lluïments i balls dels grups i del bestiari festiu, i on clourà la celebració, amb un concert del conjunt de vent del Conservatori de Cervera.

Lloc: Cervera, La Segarra

Data: 8 a 10 de juny

Organitza: Agrupació Seny Major de grups folklòrics tradicionals i de carrer de Cervera

Informació: www.senymajor.decervera.org agrupaciosenymajor@gmail.com

Deixa un comentari