Concurs fotogràfic Enramades 2012

El Museu Etnològic del Montseny col•labora  en el XVIII concurs fotogràfic Enramades que organitza la Secció fotogràfica Centre d’Arbúcies. Les obres han de tenir com a temàtica principal la festa de les Enramades, declarada el 1999 Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i poden representar qualsevol dels elements de la festa: catifes de flors, passades, balls, danses… Aquest concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

Podeu trobar més informació sobre la festa i la seva història al portal temàtic www.enramades.cat desenvolupat per l’Ajuntament d’Arbúcies que pretén ser una eina de difusió d’una festa tradicional que es celebra des de fa més de 500 anys.

Termini d’admissió: fins el 29 de juny

Lliurament de premis: 22 de juliol a 2/4 d’1 del migdia al Museu Etnològic del Montseny

Consulteu les bases del Concurs fotogràfic Enramades 2012

Deixa un comentari