Cultura viva 2012: licors tradicionals, aiguardents i vins generosos: Priorat-Terra Alta-Ribera d'Ebre

Data: Diumenge, 10 de juny de 2012, a les 10.30 h.
Lloc: Ajuntament de Móra la Nova (C/Major,60), Móra la Nova.
Itinerari i presentació del llibre:
“Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos.Priorat-Terra Alta-Ribera d’Ebre”
Dins dels actes de les Jornades Culturals de Móra la Nova 2012
.
Programa
10.30h- Visita a l’antiga fàbrica d’anís Pîñol Aulari, per gentilesa de la Sra. Carme Cubells, i de l‘antiga fàbrica Perpinyà i Ribes, S.L per gentilesa del Sr. Roderic Perpinyà. Les visites guiades seràn a càrrec del Sr. Jaume Solé. Sortida a la porta de l’Ajuntament de Móra la Nova.
12.00 h- Presentació del llibre “Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos.Priorat-Terra Alta-Ribera d’Ebre” d’Anna Figueras Torruella i M.Teresa Castelló Bou. Presentarà l’acte el Sr. Josep Moragrega Font. A la Sala de Plens de l’Ajuntament de Móra la Nova.
Organitza: Centre de Promoció de la Cultura Popular i TRadicional Catalana del Departament de Cultura de la Generlitat de Catalunya, Ajuntament de Móra la Nova, Farell Editors, Museu de les Terres de l’Ebre, Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i Institut Ramon Muntaner.

Més informació: Institut Ramon Muntaner, 977 40 17 57

Deixa un comentari