Cultura Viva 2012: la recerca etnològica a Catalunya

Actualitzat el 07/06/2012

Com cada any i des d’en fa tres, mitjançant aquest programa es presenten a les comunitats que han estat objecte d’estudi les principals recerques de caràcter etnològic i antropològic que s’estan duent a terme al nostre país. Enguany, a més de presentar les recerques finançades en els darrers temps pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, el programa n’incorpora d’altres sorgides de l’estímul de les entitats de l’Observatori o de la iniciativa de persones i equips d’arreu del territori. Aquest 2012 el programa preveu activitats en poblacions de vuit comarques diferents: l’EMD de Jesús i Tortosa (Baix Ebre), Argentona i Montgat (Maresme), Barcelona, Palamós (Baix Empordà), Os de Balaguer (Noguera), Móra la Nova (Ribera d’Ebre), Freginals i Masdenverge (Montsià), i Tàrrega (Urgell).

EL PROGRAMA HA PATIT DUES VARIACIONS: la conferència sobre La subhasta cantada de Montgat tindrà lloc a la Biblioteca Tirant Lo Blanc, de Montgat, el divendres 6 de juliol a les 19.00 h. La conferència El ranxo a bord. Recerca sobre la cuina de barca es farà a l‘Espai del Peix (Port de Palamós) el dimecres 1 d’agost a les 20.00 h.

Cultura Viva 2012 – Programa detallat (tingueu presents els canvis esmentats)

Deixa un comentari