Bloc "1911 Memòria viva del temporal"

Capçalera del bloc

S’ha creat el bloc 1911 Memòria viva del temporal, una eina participativa que pretén ajudar a divulgar les conseqüències de la gran tempesta que per la Candelera del 1911 va castigar les costes catalanes i valencianes.

Es tracta d’un bloc cooperatiu, que s’anirà nodrint amb els textos que hi vulguin publicar tots els investigadors que estan fent recerca sobre aquest temporal. L’objectiu és difondre conjuntament els resultats d’aquestes recerques i formar així en conjunt una explicació més completa d’aquell fenomen, que ens acosta a les condicions en què vivien i treballaven les famílies marineres fa un segle.

El bloc sorgeix a partir de les iniciatives de commemoració que s’han realitzat els darrers mesos en diversos municipis de la costa, i de la reactivació de les recerques que s’ha produït. L’administren l’Arxiu Municipal de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils, i s’hi poden acreditar com a autors totes les persones, entitats i institucions que realitzen o han realitzat recerques sobre aquest aspecte.

Enllaç al bloc: http://1911temporal.wordpress.com/

Informació: Arxiu Municipal de Cambrils

Deixa un comentari