El Serrallo, ahir i avui

El Port de Tarragona i el seu Centre d’Estudis Marítims han produït l’exposició fotogràfica El Serrallo, ahir i avui, a partir de la recollida d’imatges de particulars i institucions durant els primers mesos de l’any 2012, impulsada pel Museu i l’Arxiu del Port de Tarragona arran del 25è aniversari de l’obertura del Moll de Costa.

L’objectiu de la recollida ha estat aplegar més d’un miler de fotografies que reflecteixen la vida quotidiana del barri marítim de Tarragona, des de la gent que hi habita a les activitats que s’hi fan, especialment vinculades amb la mar, l’esbarjo i l’associacionisme, l’origen i evolució del qual ha estat sempre vinculat al Port de Tarragona.

Dates: Inauguració dimecres 27 de juny a les 20h. Exposició oberta fins al dia 7 d’octubre de 2012.

Lloc: Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

Informació: Arxiu del Port de Tarragona (arxiu@porttarragona.cat, 977 259400)

Deixa un comentari