Noves gravacions pel projecte “Fer de músic”

El projecte de recuperació i divulgació del patrimoni de les cobles-orquestres Fer de Músic impulsat pel Museu de la Mediterrània i que compta amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya continua avançant i engrandint cada vegada més els seus arxius audiovisuals.

El dijous 14 de juny Jordi Molina, coordinador del projecte, i Eva Ramió, responsable del Centre de Documentació del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, van portar a terme dues noves gravacions a músics històrics del món de les cobles – orquestres. En aquest cas es van entrevistar els músics Lluís Turet i Antoni Mas, dos grans mestres que ens han aportat molta informació i que ens han ajudat a conèixer més i millor tot el món musical.

Lluís Turet ha tingut una llarga carrer musical a La Principal de la Bisbal concretament 40 anys que li han permès ser instrumentista de clarinet, fiscorn i flaviol.

Antoni Mas ha estat director de les cobles Caravana (1975-76), Marina (1977-90) de la qual fou impulsor i membre fundador; Maravella (1990-94) i Selvatana (1994-97).

El projecte continuarà aquest estiu amb dues entrevistes més a personatges històrics, i es presentaran en públic al febrer del 2013 dins els propers “Tallers i jornades de memòria Oral”

Us deixem un enllaç amb més imatges de les gravacions.

Deixa un comentari