Otras maneras de musealizar el patrimonio

En els darrers anys, i dins dels ” Encuentros de Arte y Cultura” celebrats a Bilbao, es van organitzar sis cursos titulats “La mirada errante: museos, exposiciones, lenguajes expositivos” (2003), “Visitantes de museos: protagonistas o convidados de piedra” (2004), “Museos, economía, territorio, desarrollo” (2005), “Participación o distancia: la incidencia social de los museos” (2006), “Otras formas de musealizar el patrimonio” (2009) y “La invención del Patrimonio” (2010). En tots ells es cercava aprofundir en aspectes teòrico-pràctics que se sortissin de les coordenades de les mecàniques habituals. Els textos que en aquest llibre es recullen són fruit d’aquella experiència.

Fitxa tècnica:

Volum de tapa tova (26 x 22 cm), amb 303 pàgines i il·lustracions en color. En castellà.

Coeditat per la Universitat del País Basc i ARTIUM. Coordinat per Iñaki Díaz Balerdi, amb textos de diversos autors.
Preu: 30 €
Any de publicació: 2012
ISBN: 978-84-938229-7-2

Deixa un comentari