LEGENDiary, una aplicació 2.0 de llegendes i rondalles sobre el territori

El Servei de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona ha desenvolupat LEGENDiary, una aplicació gratuïta per a smartphones amb sistema Android per conèixer i compartir llegendes i rondalles de pobles i ciutats de tot l’Estat. L’aplicació té els seus orígens en el portal web amb el mateix nom (LEGENDiary) que es va posar en marxa el passat mes de novembre en motiu del Dia Internacional dels Sistemes d’Informació Geogràfica (GISDay).

LEGENDiary és concebuda com una iniciativa 2.0 de manera que els continguts estan generats per la comunitat. L’objectiu és que siguin els mateixos usuaris els qui facin créixer la iniciativa, tan pel que fa al nombre de llegendes com el territori que comprèn. L’aplicació per mòbil de LEGENDiary ofereix les mateixes funcionalitats que la versió web i la novetat és la interacció en “mode offline”: qui consulta pot descarregar i visionar dades sense necessitat de connexió, descarregant-se els arxius que contenen les imatges del mapa de les zones que contenen llegendes.

Podeu descarregar-vos l’aplicació d’aquí: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sigte.legendiary

Deixa un comentari