L'aigua, patrimoni dels secans

Residència d’Investigadors. C. Egipcíaques, 1-3, Barcelona
Del 6 al 21 juliol. Inauguració: divendres 6 de juliol, 19.30


Exposició sobre la recerca IPEC “L’aprofitament històric de l’aigua a la Catalunya seca. Estudi de cas del municipi de Torrebesses (Segrià) en el context de la Vall Major”, realitzada entre els anys 2008 i 2010 per un equip de l’Institut Tecnològic de Lleida encapçalat pel professor de geografia de la UdL Ignasi Aldomà. L’exposició està produïda per l’Ajuntament de Torrebesses en col·laboració amb la Universitat de Lleida, i es realitza en el marc del col·loqui “Patrimoni Immaterial i Desenvolupament Sostenible“, que se celebra a Barcelona els dies 9 i 10 de juliol.

Vegeu més informació sobre aquesta exposició al post publicat anteriorment en aquest bloc.

Informació: Residència d’Investigadors / Direcció General de Cultura Popular i Tradicional. Tel. 935 547 416, observatori.cultura@gencat.cat

Deixa un comentari