Costumari Valencià: 3r volum

ACTE DE PRESENTACIÓ: divendres 6 de juliol, a les 21.00 h, al Saló Blau de la Casa de la Cultura de Calp (Avda. de Masnou, 1). Hi intervindrà l’autor, Bernat Capó, junt amb Francesc-Joan Monjo i Dalmau.

Aquest és el tercer -i darrer- volum del Costumari Valencià. L’autor ha afegit una cinquantena d’articles nous sobre aquelles coses que els valencians “fan per tradició”. Estructurat en una sèrie d’articles curts, en aquest volum es desenvolupen aspectes com el mal d’ull, les albades, els ocells pouadors o l’embotit.

Bernat Capó (Benissa, la Marina Alta, 1928) és periodista. Ha col·laborat en tots els diaris del País Valencià i en diverses revistes d’àmbit estatal. Fou fundador i director del periòdic comarcal El poble de la Marina i és autor d’una nombrosa producció literària a part dels tres volums del Costumari valencià. Pel reconeixement a la seva tasca com a compilador de costums dels valencians el 1999 es va crear un premi dedicat a la difusió de la cultura popular que duu el seu nom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s