Estiu amb l'Etnològic

Us adjuntem el document Itineràncies MEB estiu 2012, amb la informació detallada de les 5 exposicions itinerants que podeu visitar aquest estiu a diversos barris, pobles i ciutats del territoi català.
Gent de Festa, Fam i guerra a Catalunya, La Nit de Sant Joan, La Patum i altres patrimonis i el Calendari dels pagesos són les darreres produccions del Museu Etnològic de Barcelona, en col.laboració amb la Xarxa de Cultura Popular de Barcelona Cases de la festaque vinculen les col·leccions amb el treball de camp i les entitats socials i culturals del país.

Per a més informació visiteu la web del museu i la nostra pàgina Facebook

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s