Carrutxa, més xarxa, més nacional

Carrutxa farà aquest dijous balanç del curs 2011-12, uns mesos en què, un cop més, el treball conjunt, la suma de voluntats i les complicitats amb moltes entitats i persones d’arreu dels Països Catalans han fet possible l’èxit d’activitats com la Mostra-taller de cant improvisat, el cicle Testimonis. Memòria d’un passat recent o l’aparició d’un nou número de Caramella. Revista de Música i Cultura Popular, que Carrutxa edita conjuntament amb les entitats Solc del Lluçanès i Tramús de l’Horta de València.

Aquest número es presentarà durant l’acte, junt amb el llibre Calaceitanes: 31 dones del segle XXI, escrit per Mercè Gimeno i Francesca Calaf, que és una mostra de col·laboració amb persones que treballen a la Matarranya.

L’acte servirà també per presentar el catàleg digital de l’editorial Migdia -un altre exemple de recurs obert al treball en xarxa- i per anunciar les noves conferències previstes al cicle Testimonis per a la tardor, que estan incloses al programa des 5ns Tallers i Jornades de Memòria Oral de l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya.

Data: Dijous 12 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre
Lloc: Sala d’actes del Casal Despertaferro (c/ Martí Napolità, 7 Reus)
Informació: Carrutxa

Deixa un comentari