Arrenca el Jota Campus 2012 a Poblenou del Delta

El Jotacampus (l’Escola d’Estiu de la Casa de la Jota Catalana)va arrencar ahir, 23 de juliol, a la localitat de Poble Nou del Delta. Aquesta activitat es troba integrada dins la xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya i pretén combinar l’aprenentatge dels diversos àmbits de treball de la jota amb la xalera i el coneixement del territori. En el desenvolupament del campus, organitzat per Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, es realitzaran classes teòriques i pràctiques impartides per personatges frotament vinculats al món de la jota ebrenca en totes les vessants, des del cant improvisat i la dansa fins a la gastronomia típica dels dies de festa. El campus es clourà el proper dia 28 de juliol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s