Patrimonio inmaterial: valores culturales y espirituales.

Dijous 20  de setembre, a l’edifici de La Pedrera (Barcelona), a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre “Patrimonio inmaterial: valores culturales y espirituales. Manual para incorporarlos en las áreas protegidas“.

Es tracta d’una publicació de la col·lecció de manuals d’Europarc-Espanya, que ha comptat amb el suport de CatalunyaCaixa, el Cabildo de Tenerife i l’Associació Silene.

Es tracta del primer manual que, sobre aquest tema, s’ha elaborat a Europa. La llista de col·laboradors –prop de 40- supera amb escreix la de qualsevol dels manuals precedents. I cada recomanació que s’hi fa, s’il·lustra amb un exemple, cosa que no es feia en els manuals precedents d’Europarc-Espanya i que va ésser possible gràcies al gran nombre i a la qualitat de les aportacions rebudes al llarg d’un procés participatiu que va durar més d’un any.

Com a publicació de la col·lecció de manuals d’Europarc-Espanya, serà distribuït entre els responsables dels espais naturals protegits de tot l’Estat espanyol, i es pot descarregar a les adreces següents:

Deixa un comentari