5ns Tallers i jornades de memòria oral 2012-2012. Presentacio del llibre "Cançons tradicionals a Mont-roig del Camp"

Data: divendres, 28 de setembre de 2012, a les 19 h
Lloc: Casa de Cultura Agustí sardà (C/Mare de Déu de la Roca, 5)  , Mont-roig del Camp.

Presentació del llibre “Cançons tradicionals a Mont-roig del Camp” a càrrec de Joaquim Icart Garcia, musicòleg i catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili  i Conxita Aragonès Guinart, coordinadora de la publicació. L’acte el presidiran el Il·lm Sr. Ferran Pellicer Roca, alcalde de Mont-roig del Camp; Sr. Jordi Agràs Estatella, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, el Sr. Andreu Chaparro Medina, regidor de cultura,festes, joventut i esports;  el Sr. Josep Santesmases Ollé, president de la Coordinadora de Centres d’estudis de Parla Catalana i vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner, i les informants que han col·laborat en el recull. Organitza: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Centre de Mont-rogencs, Onada Edicions i Institut Ramon Muntaner. Col·labora: Ajuntament de Mont-roig del Camp, Jornal.cat i Puntsisràdio

Deixa un comentari