Sefardites a l'Espanya contemporània

UPF. Campus Ciutadella. Auditori Mercè Rodoreda. C. de Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona
Divendres 28 de setembre de 2012, 18.00 h

Presentació del llibre Identidades ambivalentes. Sefardíes en la España contemporánea. Hi intervindran l’autora Maite Ojeda Mata, investigadora dels grups de recerca Antropologia i Història de la Construcció d’Identitats Socials i Polítiques (AHCISP-UAB) i Grup de Recerca en Imperis, Metròpolis i Societats Extraeuropees (GRIMSE-UPF), la Dra. Verena Stolcke, coordinadora del grup AHCISP, i el Dr. Àlex Coello, investigador a la UPF pel programa Ramon y Cajal. L’acte se celebrarà en el marc de les Jornades Internacionals “Entre Europa i l’Àfrica del Nord: jueus d’anada i tornada”, que organitza el GRIMSE.

Maite Ojeda va desenvolupar una recerca l’any 2007 becada per la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional sota el títol “Els/les jueus i jueves del mercat de Sant Antoni, 1882-1939”.

Deixa un comentari