Gent de port. Barcelona, 1980

Museu Marítim de Barcelona. Avda. de les Drassanes, s/n
Del 21 de setembre de 2012 al 13 de gener de 2013


Recull d’imatges de Xavier Martí Alavedra que que giren entorn del component humà al Port de Barcelona abans de la transformació realitzada arran dels Jocs Olímpics de 1992.
La mostra es compon d’un total de 32 fotografies realitzades entre els anys 1981 i 1983. Es basa en tres temàtiques generals: l’oci, el treball i els retrats. També hi ha informació documentada i històrica aportada pel Centre de Documentació Marítima del Museu Marítim de Barcelona, que permet contextualitzar les imatges en un moment de canvi o en una situació concreta, identificar determinats edificis o espais del port i comparar-los amb l’actualitat. Les aportacions del Centre de Documentació Marítima de l’MMB també es fan paleses en les descripcions de les diferents professions i les fàbriques que s’hi trobaven, o en algunes de les característiques de les activitats de lleure en el marc marí de la ciutat.

Informació: Museu Marítim de Barcelona. Tel. 933 429 920

Deixa un comentari