Neix l'Escola de Música Tradicional de Cervera

Integrada dins la Xarxa d’Escoles de Música Tradicional de Ponent i la Catalunya Central, neix a la ciutat de Cervera, amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música de Cerveral’Escola Josep Arquesla Paeria de Cervera, i amb el suport de l’Agrupació Seny Majorl’Escola de Música Tradicional de Cervera.

La Xarxa d’Escoles de Música Tradicional (XEMT) ofereix, des del curs 2009/2010, una Xarxa d’escoles de música al teu abast per a que tinguis la possibilitat d’estudiar tots aquells instruments de la música tradicional catalana que no són presents en la majoria de les escoles de música del país i, a més, d’una forma flexible, amena i ajustada a les teves necessitats.

La XEMT -cadascuna, amb les seves respectives seus- està formada per:

  • l’Escola de Música Tradicional de Bellpuig
  • l’Escola de Música Tradicional de Cervera
  • l’Escola de Música Tradicional de Guissona
  • l’Escola de Música Tradicional de Juneda
  • l’Escola de Música Tradicional de Solsona

El seu objectiu és que t’ho passis bé aprenent Llenguatge musical i a tocar un instrument de música tradicional català com són: la Gralla, el Timbal, el Flabiol i Tamborí, el Sac de gemecs, la Tarota o bé l’Acordió diatònic. També podràs aprendre Cant tradicional, a tocar en Grup, tot formant part dels diferents grups de les escoles, i d’altres activitats complementàries, que t’ajudaran a tenir una formació sòlida, tot seguint el nostre pla pedagògic, basat en un equip de professors amb molts anys d’experiència en la docència dels diferents instruments musicals tradicionals.

En qualsevol moment, pots accedir al formulari online i realitzar l’inscripció o bé descarregar-te la Butlleta d’inscripció i fer-la arribar degudament omplerta a qualsevol professor de la XEMT.

En el cas de l’Escola de Música Tradicional de Cervera, les classes tindran lloc al Conservatori Professional de Música i a l’Escola Josep Arques.


Per a més informació i inscripcions:
podeu adreçar-vos a la web la XEMT: xemt.blogspot.com

Leave a Reply