La memòria d'abans: una aproximació a les tecnologies populars en els aprofitaments del medi físic a Freginals

El proper dimarts, dia 16 d’octubre, tindrà lloc a l’Ajuntament de Freginals la conferència “La memòria d’abans: una aproximació a les tecnologies populars en els aprofitaments del medi físic a Freginals” a càrrec de l’antropòloga Montserrat Vilanova i la biòloga Anna Añó i organitzada per l’Ajuntament de Freginals, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner.

Aquesta conferència forma part del cicle Cultura Viva, el qual es desenvolupa al llarg de l’any per tota la geografia catalana, promogut per la Direcció General de Cultura Popular i l’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya. La conferència presenta els resultats d’aquesta interessant recerca que va ser finançada pel Museu de les Terres de l’Ebre a partir de les beques per a la Recerca Etnològica.

Lloc: Ajuntament de Freginals (C/ Major 11-13)

Data: Dimarts, 16 d’octubre, a les 19.00h

Deixa un comentari