5ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2012-13

El passat divendres 5 d’octubre, en el marc de la 38a reunió ordinària de les entitats que conformen la xarxa de l’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya, es van presentar els 5ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2012-13. Aquests Tallers i Jornades tenen com a origen la pròpia dinàmica de la institució i del territori o comunitat de referència, i les activitats tenen lloc en diferents indrets del país i en formats diversos, des de conferències a cursos monogràfics. Des del punt de vista temàtic, aborden aspectes tan variats com la cultura marítima, la immigració, la infància, la rondallística, la vida quotidiana, l’obrerisme, la música, la perspectiva de gènere, la metodologia de la investigació amb fonts orals o el patrimoni oral vist com a tal.

Enguany es realitzaran activitats a BarcelonaReusMont-roig del Camp, Valls, ManlleuPalamósTorroella de Montgrí i Esterri d’Àneu. Vegeu aquí el programa detallat.

Deixa un comentari