El món agrari a les terres de parla catalana

Casa de Cultura. C. Major, 56, Ulldecona
Del 8 d’octubre al 4 de novembre

L’Enrajolada. C. de Francesc Santacana, 15, Martorell
Del 5 d’octubre al 18 de novembre

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural han produït aquesta exposició, articulada en els àmbits següents: els paisatges, els conreus, la ramaderia, l’home, la dona i la terra, el treball, les formes de vida, present i futur. La mostra està pensada com la mirada d’un procés obert i no com un bloc històric tancat. Pretén sensibilitzar la societat a partir de la fotografia i de la realitat viscuda i fer entendre que el futur del sector agrari és responsabilitat de tota la societat, com una necessitat inherent dels països avançats de ser curosos amb el territori i la gent que hi treballa.

Enllaç al projecte El món agrari a les terres de parla catalana.

Deixa un comentari