Curs: "Com investigar la història familiar?"

El Museu de les Terres de l’Ebre, conjuntament amb l’Arxiu Comarcal del Montsià, i en el marc de la programació anual de l’Antena del Coneixement de la URV, organitza el curs “Com investigar la història familiar?

El curs constarà de tres sessions dedicades a presentar d’una forma introductòria les diferents metodologies i tècniques que es poden emprar per a fer una recerca que ens permeti conèixer i descobrir la història dels nostres avantpassats i de les nostres famílies. A més de la recerca mitjançant fonts arxivístiques, el curs també donarà les pautes bàsiques per a documentar i recollir la memòria oral i les fotografies de les famílies.

Data: Dissabte, 10, 17 i 24 de novembre de 2012, de 10.00 a 13.00h

Lloc: Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre (C/ Gran Capità 34, 43870 Amposta)

Informació: info@museuterresebre.cat, 977 702 954

Deixa un comentari