"#Living Heritage!": la recerca en patrimoni cultural

“#Living Heritage! Viu la recerca en patrimoni cultural” estan concebudes com unes jornades divulgatives per promoure la recerca en patrimoni cultural entre un públic no especialitzat. Es portaran a terme activitats diverses durant tot el mes de novembre, però l’activitat central es realitzarà el 10 de novembre, de 10.00 a 14.00 h, a la Casa de Cultura de Girona. L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural obre el “#Living Heritage” a qualsevol grup de recerca (independentment del camp de recerca), equipaments cultural, empreses i grups que treballen en TIC, entitats, universitats, etc. També obre la possibilitat de patrocini a ens públics i privats.


Web del #Living Heritage! Viu la recerca en patrimoni cultural

Informació: Antoni Rojas Rabaneda (Unitat d’Estudis i Anàlisis). arojas@icrpc.cat, 972 183 424

Deixa un comentari