Xarxes a la Mediterrània: una realitat cultural

Casa dels Entremesos. Pl. de les Beates, 3, Barcelona
Dimecres 7 de novembre de 2012, 19.00 h


La Rete Italiana di Cultura Popolare és un organisme format per institucions públiques i privades que promou diferents accions destinades a identificar, protegir i difondre les diferents expressions de la cultura popular italiana. És una de les principals impulsores d’Arianna, la Xarxa Mediterrània de Cultura i Patrimoni. Aquesta xarxa té com a objectiu fonamental protegir i promoure la difusió i l’estudi de la cultura popular, mitjançant les expressions socioculturals de diferents territoris mediterranis: Itàlia, Espanya, França, Marroc, Algèria, Romania i Grècia.

Parlaran:
– Carles Sala, director de Barcelona Capital, Ajuntament de Barcelona
– Antonio Damasco, director de la Rete Italiana di Cultura Popolare
– Martí Ferrer, president del Moviment Coral Català

Més informació: 932 683 531, info@lacasadelsentremesos.cat

Leave a Reply