La perspectiva de gènere en la cultura marítima i la veleria a Catalunya

Museu Marítim de Barcelona. Avda. de les Drassanes, s/n
Dissabte 1 de desembre de 2012, 11.30 h


Presentació de la recerca guanyadora del XII Premi de Recerca Ricart i Giralt “Les filles del mar: les dones i el mar en la societat catalana”, dels antropòlegs Eulàlia Torras i Eliseu Carbonell. Es durà a terme en el marc de la III Jornada de recerca local, patrimoni i història marítima que organitza el Museu Marítim de Barcelona. En el transcurs d’aquesta jornada es presentarà una altra recerca de caràcter etnològic encara en curs de realització, “Sastres del vent: la veleria a Catalunya segle XX“, de l’antropòloga Elena Domingo Basora.

Per assistir a la jornada cal inscriure-s’hi  abans del 29 de novembre mitjançant aquest formulari. La inscripció és gratuïta.

Informació: gonzalezsin@diba.cat, tel. 93 342 99 20.

Deixa un comentari