Realització del documental "La vida al barri. El teixit industrial al barri Antic de Valls" dins dels 5ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2012-2013

L’Institut d’Estudis Vallencs-IEV reprèn el projecte La vida al Barri amb la realització d’un documental dedicat al teixit industrial del Barri Antic de Valls. Un any més, aquest projecte s’ha inclòs als 5ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2012-2013, coorganitzat amb la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner. Aquest mes de novembre, el Xavi Pete i l’Anna Estallo faran diverses entrevistes, que es prolongaran fins a començaments de l’any vinent. El reportatge resultant està previst que pugui veure’s a partir del mes de febrer a la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs-IEV.

Documental La vida al Barri.Comerç al Barri Antic de Valls

Deixa un comentari