Arriben bandes: les societats musicals valencianes

Museu Valencià d’Etnologia
Carrer de la Corona, 36, València

Del 22 de novembre de 2012
al 30 de juny de 2013Les bandes de música constituïxen un dels fenòmens sociològics més interessants i diferenciadors del País Valencià, per la seva extraordinària implantació en tot el territori i per la quantitat de recursos humans, materials i econòmics que mobilitzen.

El Museu Valencià d’Etnologia s’acosta per primera vegada a l’important i significatiu món de les societats musicals, amb l’objectiu de proposar una lectura que superi el vessant estrictament històric i festiu, tot presentant des d’una visió antropològica el paper de les bandes com marcs de trobada, socialització i convivència col∙lectives.

Informació: Museu Valencià d’Etnologia. Tel. 963 883 614, muvaet@dival.es

Deixa un comentari