VIII Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs. La religió als Pirineus: territori, societat i cultura

El VIII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre de 2013 a Núria (el Ripollès), se centra en l’estudi de la incidència de la religió als Pirineus al llarg de la història des de perspectives diverses i actuals (antropologia, etnologia, història, art i patrimoni, economia i turisme cultural, política, organització territorial, etc.).

En aquesta ocasió el Col·loqui s’estructura en dos àmbits, als quals es podran presentar comunicacions (Àmbit 1: Paisatges de la religió: cultura material i immaterial vinculada a la religió als Pirineus i Àmbit 2: La religió en la història pirinenca: continuïtats i ruptures) i en la taula rodona “Religió, patrimoni i poder”.

Els interessats en participar en aquest col·loqui mitjançant la presentació d’una comunicació als dos àmbits poden enviar les seves propostes en forma de resum, amb una extensió màxima d’entre cinc-cents i dos mil caràcters. El termini per presentar aquests resums és el 15 de juliol de 2013. Cal trametre el resum a l’adreça de correu electrònic pineda@irmu.org. El termini per lliurar el text definitiu, que haurà de tenir una extensió d’entre 21.000 i 25.000 caràcters, és el dia 2 de setembre de 2013.

El preu de la inscripció general serà de 60 € i el de la inscripció reduïda- per a membres de centres d’estudis i estudiants – serà de 40 €. El preu dóna dret a les actes, als dinars de dissabte i diumenge, al cremallera i a les activitats complementàries que es programin.

La inscripció es podrà fer per via ordinària (fent arribat la butlleta per correu o correu electrònic) o per via electrònica (mitjançant la butlleta que trobareu a www.irmu.org) abans del 25 de setembre de 2013.

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, Patronat Francesc Eiximenis – Diputació de Girona, Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, Centre d’Estudis Ribagorçans i Institut Ramon Muntaner.

Deixa un comentari