«Filant prim»: memòria oral de les treballadores de la indústria tèxtil a Cardedeu

Llibreria Compàs. C. de Baix, 4-6, Cardedéu
Dijous 13  de desembre de 2012, 20.00 h

Presentació d’aquesta recerca de l’antropòloga Mercè Falguera, becada pel Departament de Cultura l’any 2010, que tenia per propòsit recuperar l’experiència i la memòria de les dones treballadores a la indústria tèxtil al Vallès Oriental. El resultat és la destil·lació de vint-i-set entrevistes realitzades a dones d’entre 61 i 88 anys de Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera que van treballar a les fàbriques i tallers de filatura de Cardedeu entre els anys 1940-1970. L’explicació de la recerca es durà a terme en el marc de la presentació del llibre El silenci dels telers: ser dona a les colònies tèxtils catalanes, d’Assumpta Montellà.

Informació: Llibreria Compàs. Tel. 938 461 223, compas@compas.cat

Deixa un comentari