En procés: recuperació de la Passió medieval de Cervera

El Museu Comarcal de Cervera, juntament amb L’associació La Passió Medieval de Cervera, ha realitzat l ‘exposició “En procés: recuperació de la Passió medieval de Cervera”, que ens mostra aquesta recerca oberta de recuperació dels elements escenogràfics de la Passió medieval.

Aquesta exposició viva és un punt entremig en l’evolució del propi projecte que s’està duent a terme i que es nodrirà també de les aportacions dels ponents de la Jornada de Reviure el Patrimoni d’enguany.

A través de les pissarres de treball i del material exposat es confeccionarà un llibre de ruta amb tota la informació recollida que definirà la recerca documental i l’estudi antropològic i tècnic de la indumentària de l’època.

Durada: Del 14 de desembre de 2012 al 10 de febrer de 2013

Més informació: www.museudecervera.cat

Leave a Reply