Temps de pansa: riuraus i sequers a la Vall d’Albaida

El projecte “Temps de pansa: riuraus i sequers a la Vall d’Albaida”, de l’historiador i tècnic en patrimoni cultural  Carlos Fuster ha guanyat  el IX Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida, que convoca l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, amb el de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ontinyent, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent.

El jurat, considera “que es tracta d’una investigació sòlida que pot ajudar a demostrar que els riuraus no són una qüestió marginal a la nostra comarca, i pot contribuir a salvar-ne alguns d’emblemàtics, la qual cosa, a més, pot potenciar l’interés turístic de la Vall d’Albaida. Tot açò, lligat directament amb l’interés vitivinícola del nostre territori”

El jurat també valora el “caràcter interdisciplinari que contribueix a fer veure la cultura com una realitat propera, i que no es tracta d’una investigació nostàlgica ni retrospectiva, sinó suggerent i prospectiva, útil per a incrementar el valor turístic i l’atractiu pràctic de la comarca i de la seua vinya”.

Per a més informació: Bloc de l’IEVA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s