Joan Salvador Arrufat "Galdiri", pagès i escriptor

El cicle de conferències “Biografies Ampostines”, del que presentem la segona edició, té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Aquestes conferències, que han estat preparades amb cura per diversos investigadors locals a partir de la recerca bibliogràfica i documental o de la recuperació de la memòria oral, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats,  i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

El cicle consta de 4 biografies i inclou dos personatges del passat que han destacat en la història més recent d’Amposta i dues persones del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals.

En aquesta edició, els personatges escollits són representants de molt diversos camps professionals, l’esport, la música, l’ensenyament, la política o la cultura de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui.

Aquesta conferència serà a càrrec de Júlia Idiarte Panisello, historiadora avessada a la recerca sobre memòria biogràfica a Amposta, i col·laboradora de l’àrea d’etnologia  del Museu de les Terres de l’Ebre.

Lloc: Sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre. C/ Gran Capità 34, 43870 Amposta

Data: Dijous, 24 de gener de 2013 a les 19.30h

Més informació: info@museuterresebre.cat www.museuterresebre.cat 977 702 954

Deixa un comentari