Barraques de vinya al Parc de la Serra de Collserola

Centre d’Interpretació del Municipi
Can Ginestar. C. Carles Mercader, 17, Sant Just Desvern
Del 16 de gener al 17 de febrer de 2013


El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola fa anys que va iniciar el projecte de recerca i posada en valor de les construccions de pedra seca del Parc. L’any 2009, diversos participants de Voluntaris de Collserola, projecte de participació i educació ambiental del Consorci, van donar suport a aquesta iniciativa, concretament en la catalogació i el manteniment de les barraques de vinya. La mostra posa l’accent en les 10 barraques de Sant Just Desvern i també recull imatges de gairebé 30 més de les localitzades a Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Papiol.

Informació: Can Ginestar. Tel. 93 480 95 64, canginestar@santjust.cat

Deixa un comentari