Bateig de l'Àliga de Cervera

Disseny de Xavi Miret
Disseny de Xavi Miret

 

El passat 12 de gener de 2013, va tenir lloc a l’església de Sant Joan de Cervera, la presentació dels actes de Bateig de l’Àliga de Cervera.

Les diverses activitats es desenvoluparan a la capital de la Segarra entre el 25 de gener i el 10 de febrer, tot coincidint amb la celebració de la Festa Major del Santíssim Misteri.

La nova Àliga de Cervera ha estat construïda amb fusta i pell pels artesans locals Ramon Ninot, Ramon Riu i Antoni Ninot. La creació de la música del ball és obra de Xesco Grau, reconegut músic i director de la Banda de Cervera, i la dansa del ball, de Joan Castellà, capdanser de la Colla Sardanista Jovencells.

Segons ha desvetllat l’Agrupació Seny Major, entitat organitzadora de l’esdeveniment i promotora de la recuperació de l’Àliga, aquesta comptarà com a padrines de bateig l’Àliga de la Patum de Berga, i les entitats Llar d’Infants Arrel i l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer, representatives de les diverses generacions de cerverins i cerverines.

Programa d’actes del bateig de l’àliga de Cervera

 

Deixa un comentari