II Jornada de museus locals: la gestió de col·leccions

Museu Etnològic La Casa Gran
C. de Sant Antoni, 14. La Pobla de Vallbona (Camp de Túria)

Dijous 21 de febrer de 2013 (inscripcions fins al 18 de febrer)


El Museu Valencià d’Etnologia i el Servici de Formació de la Diputació de València van posar en marxa el 2012 un programa de formació específica dirigida a millorar la gestió dels museus etnològics locals. L’any 2013 es proposa una reflexió que suscita interès entre els professionals d’aquest tipus museus: la gestió de les col·leccions. S’hi pretén oferir als assistents diverses eines i coneixements que els permeten millorar la labor relacionada amb les tasques d’inventari, catalogació de fons, tractament de les donacions, etc.

Programa de la jornada

Full d’inscripció

Deixa un comentari