Fer de Músic

El Museu de la Mediterrània i la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya fa quatre anys que porten a terme un projecte de recuperació del patrimoni musical centrat en el món de les cobles-orquestres, el projecte de recerca Fer de Músic.

Aquest pretén recuperar i donar a conèixer, a través de la memòria oral, la feina dels músics que han viscut el canvi en l’ofici, en el seu repertori, en les festes i tradicions, en les costums de la societat….

Ara després de tota la recerca feta durant el 2012 es difon tot el material recollit amb dues sessions el dissabte 2 de febrer a les 18h i el divendres 8 de febrer a les 20h al Museu de la Mediterrània.

Lloc: Museu de la Mediterrània. C. d’Ullà, 31, Torroella de Montgrí

Data: Dissabte 2 de febrer (18h.) i divendres 8 de febrer (20h)

Més informació: Museu de la Mediterrània

Dissabte 2 de Febrer, a les 18h
Projecció i estrena de l’audiovisual Personatges històrics (III)

Audiovisual fet a partir de les gravacions realitzades el 2012 a:  Lluís Turet, Antoni Mas, Joan Parés i Manel Oltra.

Divendres 8 de febrer, a les 20h
Taula Rodona Tradició i modernitat. Noves experiències musicals al voltant de la cobla.

Taula rodona amb la participació de diversos dels actors principals de les noves experièncie musicals que hi ha al voltant de la cobla. Ens acompanyaran Francesc Cassú (La Principal de la Bisbal), Lluís Fortuny (Companyia Elèctrica Dharma) i Marcel Casellas, tots ells moderats per Quim Rutllant, periodista de Catalunya Ràdio.

Deixa un comentari