1960-1980.Transicions i canvis a les terres de parla catalana

Data: Dimecres 6 de febrer de 2013, a les 19 h.

Lloc: Auditori delMuseu d´Història de Catalunya , Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar), Barcelona

1960-1980. Transicions i canvis a les terres de parla catalana Presentació de les actes del VIII Congrés de la CCEPC-Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, editades, per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner i Cossetània Edicions.

Presentació, que anirà a càrrec de Ramon Arnabat, president de l’Institut d’Estudis Penedesencs i codirector de les actes, hi intervindran Josep Santesmases, president de la CCEPC i vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner; Lluís Puig, director general de Cultura Popular i president de l’IRMU; Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya, i Jordi Palou, director del Memorial Democràtic.

Més informació: Institut Ramon Muntaner

Deixa un comentari