El joc entre la tradició i la modernitat. Una experiència en el context d’Horta de Sant Joan

Organitzada per l’Antena Cultural de Tortosa, l’exposició itinerant, cedida pels seus comissaris, Pere Lavega i Biel Pubill, recull en una vintena de plafons una experiència lúdica i didàctica realitzada a Horta de Sant Joan, en el marc de la FestCat de Jocs tradicionals, que mostra la potencialitat actual dels jocs tradicionals de Catalunya, i permet explorar les possibilitats que té aquest patrimoni lúdic per dinamitzar la vida cultural d’una població, a través del joc tradicional.

Lloc: Vestíbul del campus Terres de l’Ebre de la URV. Av. Remolins, 13-15 43500 Tortosa

Data i hora: de l’11 de febrer a l’11 de març de 1013. De dilluns a divendres de 8 a 21 hores

Més informació:Campus Terres de l’Ebre de la URV. Antena del coneixement a Tortosa, antena.tortosa@urv.cat,977 46 40 00

Deixa un comentari