Paisatge Surer. Mediterrani. Divers

Fins el dia 14 d’abril de 2013, es pot veure al Museu del Suro de Palafrugell l’exposició fotogràfica Paisatge Surer. Mediterrani. Divers, del fotògraf Lluís Català. Un recorregut per la diversitat i riquesa paisatgística dels territoris surers a nivell espanyol. Lluís Català és un fotògraf nascut a Palafrugell i format a Barcelona i a Londres. Ha vinculat el seu treball de caire social en diverses ocasions amb el món del suro, essent aquest el projecte més exhaustiu i que l’ha portat a viatjar per totes les zones sureres de la península per captar la realitat forestal de les comunitats sureres i transmetre’n els valors ecològics, paisatgístics i socials.

L’exposició, que consta de 40 plafons, a partir d’una introducció que defineix les característiques de la sureda des d’un punt de vista tècnic i paisatgístic, s’estructura en relació a les sis comunitats que formen part del projecte Territoris surers: Andalusia, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana i Extremadura. Les imatges es complementen amb diversos textos escrits per persones implicades en el món surer de cada territori, de caràcter tècnic i vivencial.

Lloc: Museu del Suro de Palafrugell. Placeta del museu, s/n

Més informació: Museu del Suro de Palafrugell – 972 30 78 25

Deixa un comentari