La Carbonera de Cànoves

La Carbonera de Cànoves ( Cànoves i Samalús, Vallès Oriental) és una mostra de carboneig que es realitza bianualment en aquesta vila del Montseny i que està organitzada per l’Associació el Suí. Aquest dissabte 2 de març s’inicia la onzena edició d’una mostra que inclou tot el procés del carboneig, des de la tria de la llenya fins a la venda del carbó, i que permet contemplar l’evolució de la pila i intercanviar impressions amb carboners que en tenen cura.

Aquest proper cap de setmana s’iniciaran les activitats amb la construcció de la barraca de carboner i  al llarg d’un mes en seguiran moltes d’altres entre les que destaquem la conversa amb J.M. Panareda i J. Masnou, autors del llibre El Carboneig. Quan el record encara és viu o visitar l’exposició d’eines i fotografies antigues a la Rectoria.  També s’han programat actes de caire festiu com com balls i concerts. Podeu consultar el programa complet aquí.

Una resposta a “La Carbonera de Cànoves

Deixa un comentari