Una majoria silenciosa. Dones treballadores a les fàbriques del Ter

El proper 8 de març, coincidint amb el dia internacional de les dones, s’iniciaran una sèrie d’activitats  amb la voluntat de donar a conèixer el paper protagonista d’una majoria habitualment invisible, molt sovint silenciada i fins fa poc gairebé oblidada! La conferència de Pere Casas Trabal servirà de tret de sortida per un seguit d’activitats que està previst finalitzin d’aquí un any, coincidint amb el 8 de març de 2014.

La iniciativa compta amb el suport dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà, conjuntament amb el Centre d’Estudis Voltreganès, el Grup Obert les Branques i el Museu del Ter, així com la col·laboració de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Lloc: Sala de plens de l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

Data: Divendres 8 de març de 2013, a les 20h

Més informació: Museu del Ter. Tel 93 851 51 76 – www.mitmanlleu.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s