Les nissagues de pescadors, a Converses de Taverna

Sessió de Converses de Taverna En la nova sessió del cicle de Converses de Taverna d’enguany tractarem de la composició i història de les famílies de pescadors que, al llarg dels anys, han dinamitzat la vida del port de Palamós. Des de l’arribada de les primeres famílies de La Cala pels volts de 1912, diferents nissagues de gent de mar, locals i d’arreu del litoral mediterrani han deixat la seva impremta a la vila. Per això ens farem acompanyar de membres de les famílies més conegudes i reconegudes del sector pesquer palamosí per fer un repàs a l’origen, evolució i situació les nissagues de gent de mar.

La nova sessió es durà a terme a la Taverna de la Ca la Pepa Caneja (Plaça de la Catifa, Palamós), el divendres 8 de març a les 19.00. És una activitat totalment gratuïta

Les Converses de Taverna són una activitat organitzada pel Museu de la Pesca de Palamós en col·laboració amb la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional i la Confraria de Pescadors de Palamós, que té per objectiu recollir, preservar i difondre la memòria oral de la gent de mar de la Costa Brava i de Palamós en particular. Al voltant d’una taula, en una taverna al costat del port de Palamós, els seus testimonis han permès recollir i posar al servei de la societat tot el saber i experiència de la comunitat marinera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s